Adresa:
Marigona rezidence
Çarshia


Orari i punës

 

E Hëne - Premte
09:00 - 21:00

E Shtunë
09:00 - 17:00


Rezervo termin

Tel: +386 49 88 49 00


prandaj themeluam një klinikë dentare që ofron shërbime më të mira përmes profesionistëve të kualifikuar lartë, mbështetur nga pajisjet më të avansuara dentare që sigurojnë punë cilësore dhe higjienë të nivelit të lartë.

Pa frikë te Dentisti