Adresa:
Marigona rezidence
Çarshia


Orari i punës

 

E Hëne - Premte
09:00 - 21:00

E Shtunë
09:00 - 17:00


Rezervo termin

Tel: +386 49 88 49 00


Pa frikë te Dentisti

Nga përvoja që kemi pasur me pacientët që kanë frikë nga trajtimi i dhëmbëve (për shkak të ndonjë përvoje negative në fëmijëri) kemi ardhur te ideja të mendojmë për një trajtim ndryshe. Ideja është që së pari të jepen sqarimet e detajuara, dhe trajtimi të bëhet hap pas hapi.

Poashtu praktikohet dhënja e sedacionit oral, dhe së shpejti edhe sedacioni me oksidul azot (gazi i qeshjes).