Adresa:
Marigona rezidence
Çarshia


Orari i punës

 

E Hëne - Premte
09:00 - 21:00

E Shtunë
09:00 - 17:00


Rezervo termin

Tel: +386 49 88 49 00


Një klinikë, Të gjitha shërbimet
Klinika juaj Marigona Dent është një qendër kompetente dentare, ku specialistët e të gjitha fushave të stomatologjisë punojnë në mënyrë interdisciplinare.

Standardi i lartë i cilësisë dhe pasioni për perfeksion karakterizon klinikën tonë.

Në Marigona Dent do të gjeni trajtim gjithë-përfshirës në ambient të këndshëm.