Adresa:
Marigona rezidence
Çarshia


Orari i punës

 

E Hëne - Premte
09:00 - 21:00

E Shtunë
09:00 - 17:00


Rezervo termin

Tel: +386 49 88 49 00


Dr.Mr.Sc. Eleonora Jakurti Avdiu

E lindur më 03.02.1974 në Gjakovë; Shkollën fillore dhe gjimnazin kryer në Gjakovë; Fakultetin e Mjekësisë dega Stomatologji kryer më 1998 në Universitetin e Prishtinës;

Specializimin nga lënda e Ortodoncisë me ortopedi dentofaciale kryer më 2007 në Universitetin e Prishtinës; Studimet postdiplomike magjistraturën në lëndën e stomatologjisë së fëmijëve me Preventivë me temë: Ndikimi i komunikimit stomatolog- fëmijë në gjendjen e shëndetit oral kryer më 2012 në Universitetin e Prishtinës. Studimet e Doktoraturës, në Universitetin e Tiranës. Antare e Shoqatës se Ortodontëve të Kosovës Pjesëmarrëse në kongrese e seminare si dhe trajnime të shumëta në Zvicër, Gjermani, Austri, Itali etj.


Dr. Blerta Axhemi Xhaferi
Specialiste e Stomatologjise së Femijeve dhe Preventive

26/03/1977 Prishtinë
Edukimi:
Sh.m. ‘’Sami Frashëri’’ 1991-1995 Prishtinë Fakulteti i Mjekësisë, Dega Stomatologji , Universiteti i Prishtinës 1995-2008 Specializimi në fushën e Stomatologjisë së fëmijëve në UP, Fakulteti i Mjekësisë, dega Stomatologji 2011-2015

Pjesëmarrëse në kongrese kombëtare dhe ndërkombëtare Koautore në punime shkencore Anëtare e Shoqatës së Stomatologeve të Kosovës Pjesmarrëse në themelimin e Shoqatës së Pedodontëve të Kosovës


Dr. Dafina Dobërdoli
Specialiste e Stomatologjisë së fëmijëve dhe Preventivës

Data e lindjes: 24/04/1984 Podujevë
Edukimi; Sh.m. e Mjekësisë ‘’Dr Ali Sokoli’’ Prishtinë 1998-2002

Fakulteti i Mjekësisë, Dega Stomatologji , Universiteti i Prishtinës 2002- 2009 Specializimi në fushën e Stomatologjisë së fëmijëve në UP, Fakulteti i Mjekësisë, dega Stomatologji 2012.

Pjesëmarrëse në kongrese kombëtare dhe ndërkombëtare Autore dhe Koautore në punime shkencore Anëtare e Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës Anëtare e Shoqatës së Pedodonteve të Kosovës 
Doktoraturen në Universitetin e Zagrebit


Dr.Sci. Mergime Prekazi Logja - Konsulente dhe Bashkepunetore ne Marigona Dent Specialiste e Kirurgjise Maksillofaciale

Asistente ne UP, FM, Dega Stomatologji Data e lindjes: 01/09/1973 Zagreb, Kroaci Edukimi: Sh.m. ‘’Frang Bardhi’’ Mitrovicë 1988-1992 Fakulteti I Mjekesise, Dega Stomatologji , Universiteti I Prishtinës 1992-1998 Fakulteti I Mjekësisë, Dega Stomatologji, Universiteti I Tiranes 1998-1999 Specializoi në fushën e Kirurgjisë Maksillofaciale, Fakulteti I Mjekesisë, dega Stomatologji 2001-2006 Prishtinë Magjistroi me 2007 ne Universitetin e Prishtinës Fakulteti I Mjekesise Dega Stomatologji

Doktoroi më 2014 ne Universitetin e Prishtinës Fakulteti I Mjekësisë Dega Stomatologji Trajnime profesionale në Zagreb, Shkup, Dresden, Vienna, Londer, Bologna Asistente në UP, FM Dega Stomatologji, Klinika e Kirugjisë Maksillofaciale që nga viti 2002, angazhimi në punën kërkimore-shkencore ne UP Pjesëmarrëse në kongrese kombëtare dhe ndërkombëtare Autore e Punimeve të shumta Stomatologjike të botuara në Revista shkencore 2002- anëtare e Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës 2003- anëtare e Shoqatës Kroate të Kirurgjisë Maksillofaciale, Plastike dhe rekonstruktive të Kokës dhe Qafës 2005- Anëtare e Shoqatës së Kirurgëve Oral, Maxillofacial, Plastik dhe Rekonstruktiv të Kosovës 2006-Anëtare e Shoqatës Evropiane të Kirurgjisë Kraniomaksillofaciale 2006-Anëtare e Shoqatës Internacionale të Kirurgjisë Orale dhe Maksillofaciale


Prof.Ass. Teuta Pustina Krasniqi – Konsulente dhe Bashkepunetore ne Marigona Dent Specialiste e Protetikes Stomatologjike

Titulli akademik : Profesor Asistent ne UP, FM Data e lindjes: 31/07/1973, Shkup Edukimi:

Sh.M. ‘’Ivo Lola Ribar’’ 1988-1991 Diplomoi me: 02/12/1998 ne Universitetin e Prishtines Fakulteti I Mjekesise Dega Stomatologji Magjistroi me: 25/09/2007 ne Universitetin e Prishtines Fakulteti I Mjekesise Dega Stomatologji Doktoroi: 02/03/2012 ne Fakultetin e Stomatologjise ‘’Sv. Kirril I Metodij’’ Shkup, Maqedoni Pervoja e punes:
Ligjeruese dhe asistente qe 13 vjet, angazhimi ne punen kerkimoro-shkencore ne UP, FM Dega Stomatologji, Trjnime profesionale ne Shkup, Londer Pjesemarrese ne kongrese kombetare dhe nderkombetare Autore e Punimeve te shumta Stomatologjike te botuara ne Revista shkencore Anetare e Keshillit Organizativ te Kongresit te pare te Stomatologeve te Kosoves 2002 Prishtine, Kosove Anetare e Keshillit Organizativ te Kongresit Nderkombetar te Shoqates Evropiane te Proteticienteve EPA, 2010 Prishtine, Kosove Specialiste ne Kliniken Gjermane te Dhembit


Albana Azemi
Asistente e Mjekut Stomatolog dhe administrates se Klinikes

Data e lindjes: 15/04/1995 Prishtine Edukimi: Sh.m. e Mjekesise ‘’Dr Ali Sokoli’’ Prishtine 2010-2014 Kreu stazhin per Asistente te Mjekut Stomatolog ne Polikliniken ‘’Meka’’ 6 muaj


Dorela Musliu
Asistente e Mjekut Stomatolog dhe administratës se Klinikës

Data e lindjes:22/09/1993 Prishtinë Edukimi: Sh.m. e Mjekësisë ‘’Dr Ali Sokoli’’ Prishtinë 2009-2013 UP, Fakulteti I Mjëkesisë, Dega Fizioterapi 2013- duke vazhduar Trajnime të kryera për Marketing dhe Promovim