Adresa:
Marigona rezidence
Çarshia


Orari i punës

 

E Hëne - Premte
09:00 - 21:00

E Shtunë
09:00 - 17:00


Rezervo termin

Tel: +386 49 88 49 00


Miqësor për fëmijët

Një kategori mjaft e veqantë e pacientëve tanë janë fëmijët. Që ta ndiejnë vehten sa më mirë, jemi kujdesur që të ofrojmë një ambient të këndshëm për ta, ti kushtojmë kohë të posaqme edukimit të tyre rreth higjienës së dhëmbëve dhe këshillave tjera, të ofrojmë shërbime preventive (fluorizim, vulosje).

Ideja është që fëmiu të ndihet rehat dhe njëkohësisht të marr informata për rëndësinë e dhëmbëve, përmes disa aktiviteteve të përshtatura për moshën e tyre.

Ndërtimi i besimit dhe bashkëpunimit me fëmijët synon mbikqyrjen permanente përmes kontrollave të rregullta tek ne, në intervale përkatëse që caktohen varësisht nga mosha e pacientit dhe gjendja e dhëmbëve të tij.